Звоните нам прямо сейчас:(050) 300-67-36
(093) 300-67-36

Моя корзина:

0 шт. - 0,00 UAH
В корзине нет товаров.

0

Школа

Школа

Позиции с 1 по 9 из 263

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Сетка  Список 

Позиции с 1 по 9 из 263

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Сетка  Список 

Товари для школи

У категорії «Школа» представлений багатий асортимент недорогого навчального приладдя. Тут можна вибрати зошити шкільні, яскраві пенали, сумки-мішки для змінного взуття, дитячі портфелі, іншу продукцію, призначену для того, щоб зробити навчання цікавим, комфортним. Учні підготовчих класів, початкової школи, яких батьки забезпечили необхідними канцелярськими товарами, набагато впевненіше почуваються на уроках. Цей чинник, на думку психологів, позитивно впливає і успішність.

Практичні рюкзаки, зошити, інші товари за помірними цінами«Puzic»

Дітям молодшого віку тут можна вибрати унікальний шкільний рюкзак - яскраву барвисту модель із екологічних зносостійких матеріалів. У колекції online-магазину "Пузик" ранці з нейлону або вінілу. Рюкзаки, портфелі, створені з інноваційних полімерів, за довговічністю, міцністю не поступаються виробам із натуральної сировини. Їх відрізняє стильний дизайн, вологостійкість, стійкість до екстремальних температур. Деякі сумки (з метою безпеки) доповнені світловідбиваючими елементами.

Регульовані ремені, ортопедична спинка ранців зручні тим, що допомагають рівномірно розподіляти навантаження на хребет, перешкоджаючи порушенням постави, розвитку сколіозу у учнів молодших класів. Ранці, сумки, інше шкільне приладдя винятково легке, красиве, безпечне для здоров'я. Вони забезпечують дитині максимальний комфорт. Будь-яке придбання, чи то папка з файлами, підставка для олівців, ранець чи шкільний пенал зроблять навчання комфортним, ефективним.

Канцтовари: ціни під контролем, якість на висоті!

Купувати канцтовари online просто і вигідно. Ми співпрацюємо з серйозними виробниками безпосередньо, тому що б ви не обрали (папір, папка чи зошит), покупцям гарантована першокласна якість, лояльна вартість виробів. Віртуальний каталог зручно структурований, що полегшує пошук потрібної позиції. На Puzic.com.ua, наприклад, великий вибір пеналів:

  • З однією або декількома секціями
  • На блискавці
  • На кнопці
  • З магнітною застібкою
  • Із запахом шоколаду
  • Косметичка-пенал з паєтками (дівчинкам), моделі у вигляді авто хлопчикам
  • Із зображеннями персонажів популярних мультфільмів

Шкільні канцтовари

Шукаєте сертифіковане канцелярське приладдя, надійні рюкзаки в Україні? Найкращий вибір товарів представлений в інтернет-магазині «Пузик». В основі нашої роботи є високий рівень сервісу, лояльні ціни, зручність оформлення замовлення. Ми прагнемо, щоб кожен покупець зміг підібрати у нас канцтовари, а також все, що необхідно для розвитку, творчості: від найпоширеніших позицій, таких як олівці, ручки, гумки, пенали до мас для ліплення, незвичайних дитячих подарунків.

Коллекция школьных принадлежностей регулярно обновляется, пополняется новинками. В зависимости от суммы заказ может быть доставлен по Киеву бесплатно. В течение одного-двух рабочих дней курьерские службы выполняют недорогую (согласно тарификации перевозчика) доставку по всей территории Украины. Выбирайте и заказывайте!